Prvý letný mesiac je už v plnom prúde a po chladnom máji k nám dorazili extrémne horúčavy. Vysoké denné, ale i nočné teploty nás budú trápiť ešte aspoň dva mesiace s menšími prestávkami a práve z tohto dôvodu by ste mali myslieť na zabezpečenie kvalitnejšej tieniacej techniky.

Vertikálne žalúzie

Žalúzie patrí k najpoužívanejšej tieniacej technike, no ak vám klasické interiérové nevyhovuje, poobzerajte sa po inom žalúzií. V súčasnosti je veľmi vyhľadávané práve vertikálne žalúzie. Využitie nájde hlavne v rodinných domoch na veľkých presklenených plochách, najmä však na stenách, ktoré zabezpečujú plynulý prechod medzi interiérom a exteriérom. Ak sú súčasťou vášho rodinného domu presklenené plochy, odporúčame investíciu do kvalitnejšieho vertikálneho žalúzia. V ponuke vertikálneho žalúzia natrafíte na farebné vertikálne žalúzie, ale aj na drevené, ktoré sa perfektne hodí do minimalistických interiérov.

Plissé rolety

Chcete, aby vám cez okná svietilo slnko, ale zároveň chcete, aby niektoré časti miestnosti boli zatemnené? Ak áno, tak v tom prípade vám odporúčame najmodernejšie plissé rolety. Jedná sa o najmodernejšie skladacie žalúzie, ktoré ponúka elegantné tienenie aj do rodinných domov, aj do bytov. V ponuke plissé roliet nájdete aj strešné plissé rolety, ktoré umožňujú čiastočné, ale aj úplne zatemnenie. Plisssé rolety dokážu dokonale nahradiť interiérové žalúzie. Sú modernejšie, trendy, nadčasové a váš interiér pozdvihnú na inú úroveň.

Chráňte svoj interiér modernou tieniacou technikou. Uprednostnite nadčasovú tieniacu techniku, ktorá vám ochráni interiér viac, než klasické nudné interiérové žalúzie, ktoré má každý. Nová tieniaca technika ozvláštni nielen váš interiér, ale aj exteriér.

Ak vás ani jedna z týchto tieniacich techník neoslovila, zaujať vás môžu aj vonkajšie rolety.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *